Hallingtreff nærmer seg fulltegnet

 
Hallingtreff nærmer seg fulltegnetBildet: Hallingtreff tegner nok en gang til å bli et stort arrangement, en viktig møteplass for vannbransjen og en hyggelig start på året for fagfolk i VA-bransjen. 
HALLINGTREFF 2025: Januar og Hallingtreff 2025 nærmer seg raskt. Med over 300 påmeldte er deltakerlisten 90 prosent fulltegnet. Blant utstillerne finner vi gamle kjente og et par nye navn. 

Juleferien er rett rundt hjørnet, og det er kun dager igjen før vi skriver 2025. Hos Hallinplast, RIN og SSTT er det hektisk aktivitet med program og klargjøring til det store høydepunktet i januar: Hallingtreff 2025. 

Det tegner nok en gang til å bli et stort arrangement, en viktig møteplass for vannbransjen og en hyggelig start på året for deltakerne. Arrangøren har i tett samarbeid med konferansehotellet Vestlia Resort satt opp overnattingsplass til 360 deltakere. Med godt over 300 påmeldte pr 13. desember er deltakerlisten nesten 90 prosent fulltegnet. 

– Mange kommuner og bedrifter går inn i 2025 med stramme budsjetter og sterk fokus på kostnader. Da er det ekstra hyggelig å se at så mange har meldt seg på i god tid før fristen går ut. Det er tydelig at Hallingtreff er viktig for mange i bransjen. Det er vi både stolt og ikke så lite rørt over, sier markedssjef Anders Hauge og arrangementssjef Lars Riise i Hallingplast i en pressemelding.

Bildet: Markedssjef Anders Hauge og arrangementssjef Lars Riise gleder seg til å ønske 360 deltakere og utstillere velkommen til Hallingtreff 2025. 

Venter fullt hus

Med over 300 allerede påmeldte og ytterligere flere titalls deltakere på vei inn venter arrangøren fullt hus, og anbefaler interesserte deltakere å melde seg på snarest mulig for være sikker på å få plass. Påmeldingsfristen er 20. desember. 

Et oppdatert og mer detaljer program ble nylig publisert. Hovedtrekkene i programmet: 

Mandag: Lunsj, omvisning og faglig gjennomgang hos Hallingplast AS. Blant annet besøk i det en flunke ny fabrikk med resirk- og produksjonsanlegg der brukte plastrør blir råstoff i nye produkter. 

Tirsdag: Jakt på fremmedvann, lekkasjer og gode VA-data. 

Onsdag: NoDig i samspill. Byggherrer, rådgivere og entreprenører i prosjekter deler erfaringer og kunnskap. 

Hvert av hovedtemaene dekkes gjennom flere vinklinger og formater. Fagfolk fra ulike aktører i verdikjeden holder innlegg, og deltakerne får oppdatert informasjon direkte fra kilden. Flere temaer utdypes ytterligere med videoreportasjer fra prosjekter og kommuner, spesielt produsert for Hallingtreff. 

LES OGSÅ: Ny fabrikk resirkulerer gammel plast til nye rør

Se hele programmet her

Utstilling med stor bredde

Utstillerne er en viktig del av kunnskapsformidlingen og nettverksbyggingen på Hallingtreff. Konferansen har plass til 25 utstillere med stort og smått, og den listen er forlengst fulltegnet. De fleste utstillere er gamle kjente, med tildels lang fartstid på Hallingtreff. Men her finner vi også noen nye. 

Bred deling av VA-kunnskap i hele vannbransjen har alltid vært en hovedambisjon for arrangørene. På Hallingtreff er alle – både utstillere og deltakere – først og fremst kollegaer. Selv om man er konkurrenter til daglig. Det ser vi også i årets utstilling. 

– Vi har gjennom hele Hallingtreffs historie jobbet for en størst mulig bredde i konferansen. Alltid med fokus på praktikerne i vannbransjen. Det er hyggelig å se at andre betydningsfulle aktører i bransjen anser Hallingtreff som en verdifull arena. Det er viktig for oss og det gir deltakerne en bedre konferanse, sier Lars Riise og Anders Hauge. 

Se utstillerlisten her

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår